Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jednoduchý jablkový koláč

Kuchyňa:
Náročnosť:
0nkQPXBBfvY
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min
reklama:

Suroviny

  • 1 šálka práškového cukru
  • 4 žĺtka
  • 3 lyžice kyslej smotany(jogurtu)
  • 600g hladkej múky
  • 250g masla
  • 1 prášok do pečiva
  • Jablková plnka:
  • 2 kg jabĺk
  • 1/2 šálky práškového cukru
  • šťava z jedného citróna
  • 1 č.l škorice

Postup prípravy

1. Krok

Rozohrejeme si rúru na 180 °C. Vymiešame si múku s cukrom a práškom do pečiva.

2. Krok

vmiešajte žĺtky maslo a smotanu.Rukami vymieste cesto.To si rozdelte na tri časti,.Zabaľte do fólie a dajte aspoň na pol hodinku do chladu.

3. Krok

potom každú časť vyvaľkajte a dajte na plech 21x 26 cm..Každú odpečte cca 20 minút.

4. Krok

Očistené a postrúhané jablká si dajte do kastrĺika zasypte cukrom a pridajte škoricu a citrónovú šťavu....duste do mäkka kým sa vám nevytvorí jemne pyré.

5. Krok

tým potierajte pláty krehkého cesta a vrch posypte práškovým cukrom..

[method

 

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...