Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Čokoládu si nalámeme do misky a dáme ju do vodného kúpeľa tak, aby sa miska nedotýkala vody..Za občasného miešania čokoládu roztopíme..Necháme ju vychladnúť na izbovú teplotu..
2. Krok
Kým sa čokoláda chladí vymiešame si maslo s práškovým cukrom do peny..Potom po častiach pridávame čokoládu a ušľaháme kým krém nieje nadýchaný...
3. Krok
Biela čokoláda chutí dobre napríklad s jahodami, mliečna čokoláda (30-40%) s orechmi a karamelom a tmavá čokoláda (70%) má silnú čokoládovú príchuť, ktorá sa dobre hodí pre ku káve..