Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jednoduchá piškóta

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Jednoducha piskota.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.daskochrezept.de
  • Kusov: 1
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 25min

uvedené množstvo postačuje na tortový korpus ktorý sa raz prereže..

reklama:

Suroviny

  • 4 vajcia
  • 200 g práškového cukru
  • 4 lyžice vody
  • 200 g polohrubej múky
  • 1 prášok do pečiva
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Pripravíme si tortovú formu priemer 26..Na dno dáme papier na pečenie..Vystrihneme..

2. Krok

Najskôr vyšľaháme vajcia , pridáme cukor, a potom vodu..Šľaháme 5 - 6 minút ..

3. Krok

preosejeme si múku s práškom do pečiva a jemne vmiešame do zmesi.

4. Krok

cesto vylejeme do formy a vložíme do vyhriatej rúry na 180°C kde pečieme piškótu 10 - 15 minút do zlatista.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

4682 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.