Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jednoduchá jahodová torta (nepečená)

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Jednoduchá jahodová torta (nepečená)
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 40min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • piškóty
  • 1 l mlieka
  • 3 vanilkové pudingy
  • 250 ml smotany na šľahanie
  • 200 g tvarohu
  • 6 lyžíc cukru
  • Jahodová vrstva:
  • 400 g jahôd
  • voda
  • 5 lyžíc cukru
  • 1 jahodový puding
  • 10 g želatíny
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si uvaríme vanilkový puding.V troche mlieka rozmiešame pudingové prášky, ostatné mlieko dáme variť spolu s cukrom.Keď sa mlieko varí, prilejeme pudingovú zmes a uvaríme hustý krém.Ten necháme vychladnúť.

2. Krok

Vyšľaháme si šľahačku a pridáme k vychladnutému pudingu spolu s tvarohom.Šľahačom vymiešame hladký krém.

3. Krok

Jahody nakrájame na menšie kúsky a pridáme k nim 500 ml vody.Pridáme aj cukor a dáme variť.Povaríme 3 minúty a potom odstavíme..merne vymixujeme tyčovým mixérom.Medzitým si jahodový puding rozmiešame v 200 ml vody , a želatínu namočíme do 5 polievkových lyžíc studenej vody.

4. Krok

Jahody päť dáme na plameň a keď sa začnú variť prilejeme jahodový puding a uvaríme redší krém.Ten necháme mierne vychladnúť potom doň vmiešame želatínu .

5. Krok

Na dno formy si poukladáme piškóty, ktoré si trochu namočíme v mlieku.Na piškóty navrstvíme polovicu krému a na krém polovicu jahodovej vrstvy.Zoberte si špajdlu a trochu ňou vrstvy rozmiešajte.Dáme d chladničky na 15 minút..potom vylejeme zostávajúcu vanilkovo tvarohovú zmes a nakoniec zostávajúcu jahodovú zmes.Dáme do chladničky na niekoľko hodín, najlepšie na noc zatuhnúť.

6. Krok

Na druhý deň nakrájame na porcie a môžeme prizdobiť šľahačkou.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3981 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Odporúčané Mňamky Recepty:

Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.