Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jahodový rez z BB keksov

reklama:
Snimek 4596.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 30min
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 4 bal BBkeksy kakaové
  • 4 bal BBkeksy bledé
  • 1/2l mlieka
  • 2ks vanilkový puding
  • 50g masla
  • jahody zavarené
  • šľah.smotama 33%

Postup prípravy

1. Krok

Do zapekacej misy natiahnem fóliu a poukladám jeden rad tmavých BB keksov,urobím aj boky,potom si uvarím puding a do letného zamiešam maslo,dám polovicu na keksy potom jahody a biele BB keksy,potom znovu puding a tmavé keksy

2. Krok

zakryjeme fóliou a dáme do chladničky do druhého dňa podávame s jahodami a šľahačkou,,

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

5 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2672 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.
Rozumiem

Web obsahuje cookies. Prevádzkovateľ webu nezbiera žiadne osobné údaje, ak nie ste registrovaný. Web obsahuje prvky tretích strán. Viac k: Ochrana osobných údajov a cookies