Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jahodový krémeš

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Jahodovy
  • Kusov: 30
  • Porcií: 30
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 2 pláty lískového cesta
  • 1l mlieka
  • 3 jahodový puding
  • 3 žĺtky, 3 bielky
  • 200g maslo
  • 2ks vanilkový cukor
  • 1ks smotana na šl.
  • 1 ks van.cukor

Postup prípravy

1. Krok

Pláty z lístkového cesta upečieme na opaku plechu do zlata pri 180st,kým sa piekli ,tak sme si v mlieku rozšľahali žĺtky a cukor a dali sme to variť,odobrali sme si trošku mlieka a rozmiešali sme v ňom puding a zavarili do mlieka,hustú kašu miešame,kým nevychladne,,,aby sa neurobila kôra,alebo dáme naň kúsok masla....

2. Krok

maslo vyšľaháme z vanilkovým cukrom a keď puding vychladne,dobre ho prešľaháme a obe masy spojíme na jeden plát dáme plnku a druhým zakryjeme ozdobíme šľahačkou,dobrú chuť!

trošku zmeny…

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...