Jahodový krémeš

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Jahodovy
  • Kusov: 30
  • Porcií: 30
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 30m
  • Hotové Za: 40m
reklama:
reklama:

trošku zmeny…

Suroviny

  • 2 pláty lískového cesta
  • 1l mlieka
  • 3 jahodový puding
  • 3 žĺtky, 3 bielky
  • 200g maslo
  • 2ks vanilkový cukor
  • 1ks smotana na šl.
  • 1 ks van.cukor

Postup prípravy

1. Krok

Pláty z lístkového cesta upečieme na opaku plechu do zlata pri 180st,kým sa piekli ,tak sme si v mlieku rozšľahali žĺtky a cukor a dali sme to variť,odobrali sme si trošku mlieka a rozmiešali sme v ňom puding a zavarili do mlieka,hustú kašu miešame,kým nevychladne,,,aby sa neurobila kôra,alebo dáme naň kúsok masla....

2. Krok

maslo vyšľaháme z vanilkovým cukrom a keď puding vychladne,dobre ho prešľaháme a obe masy spojíme na jeden plát dáme plnku a druhým zakryjeme ozdobíme šľahačkou,dobrú chuť!

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?