Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jahodový koláč s bielou čokoládou

Kuchyňa:
Náročnosť:
Pita 648x352.jpg
4
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • Korpus:
  • 1 šálka pomletých celozrnných sušienok
  • 5 lyžíc rozpusteného masla
  • štipka soli
  • Plnka:
  • 240 g smotanového syra
  • 1 šálka práškového cukru
  • 2 smotany na šľahanie
  • 1 1/2 lyžičky pomarančového džúsu
  • 1 šálka rozpustenej bielej čokolády
  • Na ozdobu:
  • 450 g čerstvých jahôd
  • biela čokoláda

Postup prípravy

1. Krok

Na korpus všetko zmiešame a natlačíme na dno a po bokoch okrúhlej formy. Smotanový syr vyšľaháme, pridáme džús, a cukor. Smotanu na šľahanie vyšľaháme a pridáme do plnky spolu s vychladnutou bielou čokoládou. Všetko dobre premiešame a plníme formu. Jahody umyjeme a nakrájame. Zdobíme koláč a na vrch polievame bielu čokoládu...

Pita4.jpg

Pita2.jpg

 

Pta3.jpg

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...