Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
6 lyžíc citrónovej šťavy alebo 1 lyžička citrondeka
1 vanilkový lusk
reklama:
Postup prípravy
1. Krok
Umytú rebarboru ošúpeme a nasekáme.. dáme ju variť do väčšieho hrnca a zalejeme ju len toľkým množstvom vody , aby bola zaliata.. Pridajte rozrezaný vanilkový lusk a o pár minút neskôr umyté jahody.
2. Krok
Asi po 20 minútach rozmixujeme tyčovým mixérom (vopred vyberieme vanilkový lusk)! a scedíme cez sitko.. Nalejte späť do hrnca, pridajte cukor a citrónovú šťavu a znova priveďte do varu.
3. Krok
Ešte horúce naplňte do predtým dôkladne umytých fliaš , uzatvorte a položte opačne na 5-6 minút.