Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jahodovo rebarborový džem

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Jahodovo  rebarborový
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min

reklama:

Suroviny

  • 750 g jahôd
  • 250 g rebarbory
  • 1 dcl citrónovej šťavy alebo 1 čajová lyžička kys..citrónovej
  • 500 g želírovacieho cukru 2:1
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Umyte jahody pod studenou vodou a očistite ich.Jahody dajte do hrnca spolu s cukrom s citrónovou šťavou prebehnite všetklo ponorným mixérom .Rebarboru očistite ..Ošúpte ju.Potom ju nakrájajte na malé kocky a primiešajte k jahodám.Toto všetko priveďte k varu a varte 3 min za stáleho miešania.Ak sa vám zdá byť džem veľmi riedky povarte trochu dlhšie.

2. Krok

Plňte priamo do pohárov ktoré zavíčkujte a otočte hore dnom..Prikryjte dekou a nechate do druhého dňa pomaly chladnúť..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

13786 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.