Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jahodovo rebarborový džem

Kuchyňa:
Náročnosť:
Jahodovo  rebarborový
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 750 g jahôd
  • 250 g rebarbory
  • 1 dcl citrónovej šťavy alebo 1 čajová lyžička kys..citrónovej
  • 500 g želírovacieho cukru 2:1

Postup prípravy

1. Krok

Umyte jahody pod studenou vodou a očistite ich.Jahody dajte do hrnca spolu s cukrom s citrónovou šťavou prebehnite všetklo ponorným mixérom .Rebarboru očistite ..Ošúpte ju.Potom ju nakrájajte na malé kocky a primiešajte k jahodám.Toto všetko priveďte k varu a varte 3 min za stáleho miešania.Ak sa vám zdá byť džem veľmi riedky povarte trochu dlhšie.

2. Krok

Plňte priamo do pohárov ktoré zavíčkujte a otočte hore dnom..Prikryjte dekou a nechate do druhého dňa pomaly chladnúť..

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...