Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jahodové tiramisu

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Jahodove tiramisu 600 × 400 px.png
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 1 balenie piškót Savoiardi
  • 500 g mascarpone
  • 4 vajcia
  • 150 g cukru
  • 300 g jahôd
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zvlášť dobre vyšľaháme bielky so 100 g cukru a žĺtky so 100 g cukru. Potom obe zložky spojíme s mascarpone a spolu prešľaháme.

2. Krok

200 g jahôd rozmixujeme na pyré s 50 g cukru, 100 g jahôd nakrájame na polovice. Polovicu piškót namočíme do jahodového pyré, prvú vrstvu dáme do formy, navrch dáme časť krému. Opäť ponorte piškóty do pyré, položte druhú vrstvu, potom druhú časť krému a ozdobte jahodami.

reklama:
Jahodove tiramisu 600 × 400 px grafika na blog.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

591 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.