Jablkový perník – liaty

Kuchyňa:
Náročnosť:
Perník
  • Kusov: 1
  • Porcií: 18
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 45m
  • Hotové Za: 60m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 1 hrnček nastrúhaných jabĺk
  • 2 hrnčeky polohrubej múky
  • 2 lyžice medu
  • 1/2 hrnčeka práškového cukru
  • 1/2 hrnčeka oleja
  • 1 lyžička jedlej sódy
  • 2 vajcia
  • tuk a múka na plech

Postup prípravy

1. Krok

Všetky suroviny zmiešame a vypracujeme hladké cesto.Nalejeme ho na vymastený a múkou vysypaný plech a pomaly pečieme v predhriatej rúre na 180°C asi 45 minút..

2. Krok

Hotový a vychladnutý perník môžeme poliať čokoládovou polevou..

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?