Jablkovo tekvicový džem

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Jablkovo tekvicový džem
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 20m
  • Hotové Za: 40m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 500 g mäsitej tekvice
  • 50 ml jablkového džúsu
  • 500 g jabĺk
  • 1 citrón (šťava)
  • 1 lyžička škorice
  • 500 g želírovacieho cukru 2:1

Postup prípravy

1. Krok

Tekvicu nakrájame na menšie kúsky a varíme asi 10 minút s malým množstvom vody.Potom ju rozmixujeme.prilejeme jablčný džús a citrónovú šťavu.

2. Krok

jablká si očistíme a nastrúhame na hrubom strúhadle.Potom ich vmiešame do tekvicovej hmoty a pridáme aj želírovcí cukor a škoricu.Rozvaríme do mäkka a tyčovým mixérom premixujeme.

3. Krok

Plníme poháriky a zavíčkujeme .Potom otočíme hore dnom a necháme tak asi 20 minút..Potom otočíme.

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?