Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jablkovo tekvicový džem

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Jablkovo tekvicový džem
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min

reklama:

Suroviny

  • 500 g mäsitej tekvice
  • 50 ml jablkového džúsu
  • 500 g jabĺk
  • 1 citrón (šťava)
  • 1 lyžička škorice
  • 500 g želírovacieho cukru 2:1
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Tekvicu nakrájame na menšie kúsky a varíme asi 10 minút s malým množstvom vody.Potom ju rozmixujeme.prilejeme jablčný džús a citrónovú šťavu.

2. Krok

jablká si očistíme a nastrúhame na hrubom strúhadle.Potom ich vmiešame do tekvicovej hmoty a pridáme aj želírovcí cukor a škoricu.Rozvaríme do mäkka a tyčovým mixérom premixujeme.

3. Krok

Plníme poháriky a zavíčkujeme .Potom otočíme hore dnom a necháme tak asi 20 minút..Potom otočíme.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1313 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.