Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jablkovo-černicový džem

Kuchyňa:
Náročnosť:
Velky recept14159_1344265613
  • Čas Prípravy: 45min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 0min
reklama:

Suroviny

  • 500 g jablká
  • 500g černicoveho pyre
  • 300 g cukor
  • 1 gelfix 3 ku 1

Postup prípravy

1. Krok

Černice prepasírujem a dostanem černicové pyre, Jablká umyjem a očistím nastrúham na hrušom strúhadle do hrnca podlejem asi s 1 dcl vody a rozvarím - podusím asi tak 10 min a pridám černicové pyre ešte asi podusím 5 minut pridám cukor a gelfix podla návodu .

2. Krok

potom ešte teplé naflaškujem zavriem a dám do deky do druhého dňa.

3. Krok

Tento džem je hustý dá sa použiť do palaciniek do štruiel, ako aj na chlieb je vynikajúci . Veľmi dobrý je je aj do jogurtu.Pomer medzi jablkami nemusí byť 1:1 môžete si zvoliť svoj pomere, ale ja ho robím takto .

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...