Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jablkové lupienky v mikrovlnke

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Jablkove lupienky v mikrovlnke.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
1000.menu
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 25min
reklama:

Suroviny

  • 600 g jabĺk
  • mletá škorica
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Umyte jablká a nakrájajte ich na tenké plátky (pre toto jedlo by mali byť jablká sladké, s prirodzenou kyslosťou).

2. Krok

Tenké plátky jabĺk jemne osušte papierovými utierkami a položte na plytký tanier vystlaný papierom na pečenie (je lepšie rozložiťtak, aby sa plátky navzájom nedotýkali).

3. Krok

Plátky jabĺk posypte mletou škoricou a vložte tanier so mikrovlnnej rúry..

4. Krok

Jablká robíme na maximálnom výkone mikrovlnky 10 - 15 minút.

5. Krok

Ak máte na mikrovlnke režim grilovania, posledné 2 minúty ho použite.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

386 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.