Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jablkové koliečka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
DSC_0312_88__content
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 20
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 5 lyžíc ovsených vločiek
  • 5 lyžíc hladkej múky
  • 2 lyžice jogurtu
  • 2 polievkové lyžice hnedého cukru
  • trochu škorice
  • 1 vajce
  • 1/4 lyžičky jedlej sódy
  • 2 - 3 veľké jablká
  • olej na vyprážanie

Postup prípravy

1. Krok

V miske zmiešajte hnedý cukor,škoricu , múku ,jogurt ,vajcia sódu bikarbónu do cestíčka ako na lievance.

2. Krok

Očistené jablká zbavíme jaderníka ,pokrájame na krúžky.

3. Krok

Rozpálime olej ,každý jablkový krúžok obalíme v cestíčku a nakoniec obalíme ešte v ovsených vločkách..hneď hádžeme do rozpáleného oleja a z oboch strán vypražíme.

DSC_0061_content

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...