Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jablková žemľovka s tvarohom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Screenshot_57
  • Čas Prípravy: 45min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 55min
reklama:

Suroviny

  • 1 vianočka
  • 500 ml mlieka
  • 4 vajcia
  • 500 g tvarohu
  • 4 veľké jablká
  • škorica
  • vanilkový cukor
  • 4 PL práškový cukor
  • hrozienka

Postup prípravy

1. Krok

Mlieko s cukrom a žľtkami rozšlahám nakrájam vianočku a po jednom namáčam a ukladám vedľa seba do pekáča vymasteným maslom.

2. Krok

Keď je prvá vrstva hotová dám tvaroh rozmiešaný s cukrom a dám navrch hrozienka a nastruhané jabĺčka škoricu, cukor. vanilkový cukor.Na ne uložíme druhú vrstvu vianočky . Navrch dám plátky masla.

3. Krok

Vložím do vyhriatej rúry a pečiem pri teplote 190 °C asi 35minút.

4. Krok

Zatiaľ si z bielkov vymiešam tuhý sneh.. Po 35 minútach dám sneh na žemľovku a pečieme asi 15 min.Po upečení polejeme sirupom .

kto  by  jej  odolal?

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...