Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jablková výživa bez cukru

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Jablkova vyziva.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
povar.ru
  • Kusov: 1
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 1:10 hod
reklama:

Suroviny

  • 700 g očistených jabĺk
  • 150 ml vody
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Jablká umyjeme (môžete aj nemusíte ošúpať nakrájame na krížalky a zbavíme jaderníkov..Dáme ich do hrnca a zalejeme vodou.. Prikryjeme ich pokrievkou a na strednom plameni ich rozvaríme.

2. Krok

Jablká dusíme asi 20 minút.. Mali by sa rozvariť.potom ich rozmixujeme tčovým mixérom..

3. Krok

Vrátime ich na oheň a už bez pokrievky varíme na strednom plameni kým nezískame potrebnú hustotu. (30 - 35 min)

4. Krok

Hotovú výživu dáme do pohárikov a zatvoríme viečkami..Sterilizujeme 10 minút..potom otočíme hore dnom a necháme vychladnúť.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1809 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.