Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Intarzované linecké pečivo

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Snímek 1798
  • Kusov: 20
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 55min
reklama:

Suroviny

  • Cesto:
  • 250g hl.múka
  • 1čl prášku do pečiva
  • 50g práškový cukor
  • 1 ks vanilkový cukor
  • štipka soli
  • 1 vajce
  • 1pl mlieka
  • 125g maslo
  • 2pl kakaový prášok

Postup prípravy

1. Krok

Okrem kakaového prášku,všetky ingrediencie zmiesime,potom cesto rozdelíme na 2 časti do jedne z nich zamiešame 2pl kakaa a dáme na hodinku do chladu...

2. Krok

Potom cestá rozvaľkáme a vykrajujeme,intarzovanie ,je technika vkladania niečoho,do niečoho ,,,

3. Krok

Npr.vykrojíme si vždy rovnaký tvar z oboch ciest trebars hviezdičku, do stredu vykrojíme kruh z bieleho,dám do tmavého a naopak a tak postupujeme pri každom keksíku potom rukou slabo popritláčame a dáme piecť na 180 st , do zlata ,zdá sa to pracné,ale výsledok nemá chybu,dobrú chuť!

Veľmi efektné keksíky….

 

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...