Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hustá kuracia polievka so syrom a špenátom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Husta kuracia.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 900 g kuracích pŕs bez kostí a kože
  • 340 g smotanového syra
  • 120 g nastrúhaného čedaru
  • 550 ml vývaru alebo vody
  • 100 g špenátu
  • soľ a korenie podľa chuti
  • 220 g slaniny
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Do hrnca si dáme vodu alebo vývar..Pridáme umyté kuracie prsia smotanový syr , čedar soľ a korenie.

2. Krok

Privedieme do varu a varíme asi 20 minút..Potom nakrájame slaninku na kocky a orestujeme ju..Z polievky vyberieme kuracie mäsko a nakrájame ho na prúžky alebo na kocky.Kuracie mäso vrátime do polievky pridáme aj špenát a slaninku.Povaríme na miernom ohni kým špenát nezmäkne.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

346 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Odporúčané Mňamky Recepty:

Tlačiť
Zdroj: Bon appétit

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.