Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hubové rizoto

Kuchyňa:
Chod: ,
Náročnosť:
IMG_20150216_130510
  • Kusov: 1
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 20m
  • Hotové Za: 40m
reklama:

Suroviny

  • 500 g ryže
  • 250 g húb podľa chuti
  • 1 cibuľa
  • soľ a korenie
  • 250 g mrazenej zeleniny
  • olej
  • voda
  • tvrdý syr nastrúhaný

Postup prípravy

1. Krok

Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku, pridáme na plátky nakrájané huby mrazenú zeleninu trochu mletej červenej papriky na farbu a opražíme všetko do hromady...Potom pridáme ryžu premiešame a zalejeme horúcou vodou..osolíme , okoreníme ..Počkáme kým nám všetko prevrie potom premiešame, a zakryjeme pokrievkou.

2. Krok

Dusíme na miernom ohni alebo v rozpálenej rúre cca 20 minút..Potom odstavíme a necháme ešte 10 minút prikryté..Nakoniec premiešame a podávame s nastrúhaným syrom..Pokiaľ máte radi muškátový oriešok..nastrúhajte trošku..Prevonia vaše rizotko a trochu ozvláštni jeho chuť..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...