Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hruškový koláč s hořkou čokoládou

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Foto
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 60min

Tento recept na hruškový koláč mám od své známé,která si ho dovezla až z Italie.

http://rurbanczykova.blogspot.cz/2013/09/hruskovy-kolac-s-horkou-cokoladou.html

reklama:

Suroviny

  • 180g třtinového cukru
  • 4 vejce
  • 100g másla /rozpuštěného/
  • 1 lžičku prášku do pečiva
  • 200g hladké mouky
  • 100g hořké čokolády
  • 1-2 hrušky
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vyšleháme si žloutky se s třtinnovým cukrem,přidáme rozpuštěné máslo a promícháme.

2. Krok

Přidáme mouku s práškem do pečiva a sníh s bílků

3. Krok

Nakonec do těsta vmícháme na kostičky nakrájenou čokoládu.

4. Krok

Vymažeme a vysypeme formu,dáme do ní připravené těsto,rozetřeme a poklademe nakrájenými hruškami.

5. Krok

Pečeme 30min při 180st.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

4725 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.