Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hráškové rizoto

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Leek bacon and pea risotto 800.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 25min
reklama:

Suroviny

  • 1 cibuľa
  • 200 g anglickej slaniny
  • 300 g ryže
  • 300 g mrazeného hrášku
  • 1 liter kuracieho vývaru
  • 1 lyžička citrónovej kôry
  • olivový olej
  • 2 strúčiky cesnaku
  • soľ a korenie podľa chuti
  • parmezán
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Cibuľu nakrájajte nadrobno a dajte do panvice na rozpálený olej, pridajte nakrájanú slaninu, prelisovaný cesnak a opekajte. Potom nasypte ryžu , zalejte vývarom, aby bola ponorená a zakryte pokrievkou.

2. Krok

Podľa potreby vývar prilievajte, kým nieje ryža mäkká, potom pridajte citrónovú kôru a hrášok. Nakoniec rizoto podľa potreby osoľte, okoreňte a podávajte s nastrúhaným parmezánom.

3. Krok

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2167 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.
Rozumiem

Web obsahuje cookies. Prevádzkovateľ webu nezbiera žiadne osobné údaje, ak nie ste registrovaný. Web obsahuje prvky tretích strán. Viac k: Ochrana osobných údajov a cookies