reklama:

Hovädzie špízy so zelenou salsou

Spizy 1.jpg
Hovädzie špízy so zelenou salsou Palma
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 10m
  • Hotové Za: 30m
reklama:
reklama:

Grilovanie jednoducho milujeme. Skvelý relax s priateľmi, vôňa rozpálených uhlíkov a neodolateľná chuť šťavnatého grilovaného mäska či lahodnej zeleniny. Vyskúšajte naše originálne recepty s repkovými olejmi Raciol a Raciol s bylinkami, ktoré premenia vašu grill párty na nezabudnuteľný gurmánsky zážitok.

Suroviny

  • 2 x 200 g hovädzie steaky z roštenky
  • cca 12 cherry paradajok
  • 2 väčšie červené cibule
  • viazanička petržlenovej vňate
  • 1 dcl oleja Raciol + na potretie mäsa
  • 0,3 dcl bieleho vínneho octu
  • 1 strúčik cesnaku
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 1 jarná cibuľka
  • 1 čili paprička

Postup prípravy

1. Krok

Hovädzie steaky nakrájame na približne rovnaké kocky. Cherry paradajky prerežeme na polovicu a cibuľu na štvrtinky.

2. Krok

Pred grilovaním namočíme špajdle do vody, aby sa nespálili a potom na ne striedavo napicháme kúsky mäsa, paradajok a cibule. Špízy osolíme, okoreníme a grilujeme z každej strany približne 2 - 3 minúty. Ak máte radi prepečené mäso, nechajte ich grilovať dlhšie.

3. Krok

Cesnak a petržlen nahrubo nasekáme. Pridáme olej, ocot a rozmixujeme na hladkú salsu.

4. Krok

Upečené špízy potrieme salsou, posypeme nakrájanou jarnou cibuľkou, čili a podávame.

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?