Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Guľôčky z vaječného likéru

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Gulocky z vajecneho likeru.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.frischekueche.at
  • Kusov: 30
  • Porcií: 30
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 100 g sušeného kokosu
  • 120 ml vaječného koňaku
  • 200 g bielej čokolády
  • 2 balíky vanilkového cukru
  • 20 g masla
  • kokos na obaľovanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

V miske zmiešame kokos s vaječným likérom a necháme 20 minút postáť.

2. Krok

200 g bielej čokolády si rozpustíme vo vodnom kúpeli s vanilkovým cukom a maslom. Odstavíme z plameňa a zmiešame s kokosovou a vaječnou likérovou zmesou. Zmes vložte do chladničky asi na 2 hodiny.

3. Krok

Čajovou lyžičkou odoberáme malé kúsky stuhnutej hmoty a vytvarujeme guľky. Guličky obalíme v sušenom kokose a vložíme do malých košíčkov..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3498 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.