Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Grilované steaky

Steak 1.jpg
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 15min

Suroviny

  • 4 steaky (ideálne hovädzia roštenka)
  • soľ
  • korenie
  • repkový olej s chilli, bazalkou a sušenými paradajkami
  • rozmarín

Postup prípravy

1. Krok

Na grilovacej platni rozpáľte olej, pridajte vetvičku rozmarínu a vložte mäso.

2. Krok

Grilujte z každej strany pár minút, kým mäso nechytí kôrku a je upečené podľa vašej chuti.

3. Krok

Na záver osoľte a okoreňte, nechajte chvíľu odstáť a podávajte.

David Winter
WineExpert.sk

David Winter, majiteľ e-shopu s najväčším online portfóliom špičkového slovenského vína, WineExpert.sk, k tomuto jedlu odporúča:

Slovensko, FRTUS WINERY, Dunaj barrique, BV, 2013, červené, suché.

Bobuľový výber, ktorý zaujme príťažlivou a koncentrovanou arómou višní a divých čerešní. Plná ovocná chuť prechádza do zaujímavých čokoládových tónov.

Frtus dunaj.jpg
WineExpert.sk
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...