Grilované steaky

Steak 1.jpg
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 5m
  • Varenie: 10m
  • Hotové Za: 15m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 4 steaky (ideálne hovädzia roštenka)
  • soľ
  • korenie
  • repkový olej s chilli, bazalkou a sušenými paradajkami
  • rozmarín

Postup prípravy

1. Krok

Na grilovacej platni rozpáľte olej, pridajte vetvičku rozmarínu a vložte mäso.

2. Krok

Grilujte z každej strany pár minút, kým mäso nechytí kôrku a je upečené podľa vašej chuti.

3. Krok

Na záver osoľte a okoreňte, nechajte chvíľu odstáť a podávajte.

David Winter
WineExpert.sk

David Winter, majiteľ e-shopu s najväčším online portfóliom špičkového slovenského vína, WineExpert.sk, k tomuto jedlu odporúča:

Slovensko, FRTUS WINERY, Dunaj barrique, BV, 2013, červené, suché.

Bobuľový výber, ktorý zaujme príťažlivou a koncentrovanou arómou višní a divých čerešní. Plná ovocná chuť prechádza do zaujímavých čokoládových tónov.

Frtus dunaj.jpg
WineExpert.sk

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?