Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Grilovaná zelenina so syrom halloumi

Fb 2.jpg
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 15m
  • Hotové Za: 25m

Suroviny

  • 1 baklažán
  • 2 stredne veľké cukety
  • 1 žltá paprika
  • 1 červená paprika
  • 250 g syru halloumi (alebo iný syr vhodný na grilovanie)
  • pár lístkov čerstvej bazalky
  • repkový olej s bazalkou
  • Bazalkové pesto: 100 g čerstvej bazalky, 60 g parmezánu, 30 píniových orieškov, 2 strúčiky cesnaku, 80 ml repkového oleja s bazalkou , soľ

Postup prípravy

1. Krok

Zeleninu nakrájajte na rovnako hrubé kolieska a grilujte z každej strany. Syr nakrájajte na plátky a tiež grilujte z každej strany.

2. Krok

V mažiari spolu podrvte bazalku, píniové oriešky a cesnak. Pridajte nastrúhaný parmezán a zalejte olejom.

3. Krok

Grilovanú zeleninu a syr dajte na tanier, pokvapkajte pestom a dozdobte čerstvou bazalkou a pokvapkajte olejom.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy: ,
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...