reklama:

Grilovaná treska s rukolovým šalátom

Treska 1.jpg
Grilovaná treska s rukolovým šalátom Palma
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 25m
  • Hotové Za: 45m
reklama:
reklama:

Grilovanie jednoducho milujeme. Skvelý relax s priateľmi, vôňa rozpálených uhlíkov a neodolateľná chuť šťavnatého grilovaného mäska či lahodnej zeleniny. Vyskúšajte naše originálne recepty s repkovými olejmi Raciol a Raciol s bylinkami, ktoré premenia vašu grill párty na nezabudnuteľný gurmánsky zážitok.

Suroviny

  • 4 filety tresky
  • 120 g rukoly
  • 1 zrelé mango
  • 150 g cherry paradajok
  • 4 PL oleja Raciol s chilli, bazalkou a sušenými paradajkami
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • šťava z 1 citróna
  • alobal

Postup prípravy

1. Krok

Rybu zbavíme šupín, a každý filet položíme na samostatný kúsok alobalu. Filety osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou, polejeme olejom a zabalíme do alobalu. Grilujeme približne 20 - 25 minút.

2. Krok

Zrelé mango očistíme a nakrájame na menšie kocky, cherry paradajky prerežeme na polovice. Opatrne premiešame spolu s umytou rukolou, dochutíme trochou korenia, soli a nakoniec pokvapkáme olejom.

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?