Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Griláž

Kuchyňa:
Náročnosť:
045
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 0min
reklama:

Suroviny

  • 180g cukor kryštál
  • 250g maslo
  • 397g sladené kondenzované mlieko
  • 150g mleté lieskovce alebo vlašské orechy
  • 180g tortové oplátky

Postup prípravy

1. Krok

Cukor rozpustiť na karamel (stále pomaly miešať) a postupne pridávame maslo a sladené mlieko ( nezľaknúť sa, hoci sa z toho niekedy spraví jedna lízatková hmota, ale miešaním a varením sa to zas rozpustí, nesmú zostať hrčky )

2. Krok

Pridáme pomleté lieskovce a dobre premiešame.

3. Krok

Hotovú griláž odstavíme a oplátky plníme až keď sa griláž nerozteká, ale mala by sa potierať ešte horúca.

4. Krok

Naplnené oplátky zaťažíme a dáme do chladničky. Je lepšie ak sa pokrája na druhý deň.

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...