Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ganache

Kuchyňa:
Náročnosť:
Ganache
  • Kusov: 1
  • Porcií: 16
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 35min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • cesto:
  • 6 vajec
  • 150 g práškového cukru
  • 270 g čokolády s vysokým podielom kakaa
  • 150 g masla
  • Ganache:
  • 270 g bielej čokolády
  • 200 ml smotany na šľahanie
  • 1 lyžica pomarančovej šťavy
  • nastrúhaná kôra z 1 pomaranča

Postup prípravy

1. Krok

2 vajcia 4 žĺtky a cukor miešajte, kým zmes zbelie. Potm nalámamnú čokoládu rozpustite vo vodnom kúpeli, pridajte zmes vajec s cukrom, odstavte a šľahajte..

2. Krok

Nakoniec primešajte zmäknuté maslo a vyšľahaný sneh zo zostávajúcich bielkov..

3. Krok

nalejte na plech vyložený papierom na pečenie a pečte 30 - 35 minút pri 180 °C vo vyhriatej rúre..

4. Krok

Pripravíme si ganache..Nalámanú čokoládu roztopíme spolu so šľahačkou a šťavou z pomaranča.Povarím e asi 5 minút potom pridáme aj kôru..Necháme trochu zatuhúť a polotekuté vylejeme na koláčik...

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...