Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Francúzsky toast

Screenshot_14
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 20m
  • Hotové Za: 25m
reklama:

Suroviny

  • toastový chlieb
  • vajce
  • maslo

Postup prípravy

1. Krok

2. Krok

 

Chcete  svojej  láske  pripraviť  chutné  raňajky??

Vyskúšajte  tento  skvelý , chrumkavý

Francúzsky Toast

 

Do  chlebíka  vyrežeme  koliesko . Najlepšie  sa  to  vykrajuje  formičkou  na  linecké  kolieska.

francúzsky toast

v  panvici  rozpustíme  maslo (asi  za  čajovú  lyžičku  a  chlebík  opečieme..

francúzsky toast

 

Keď  je  chlebík  opečený  do  dierky  vložíme  vajíčko .. Malo  by  to  byť  tak,  že  žĺtko  vkĺzne  do  stredu  a  bielko  sa  rozleje  po  povrchu  chlebíka.

francúzsky toast

 

počkáme kým  sa  vajíčko  zatiahne ,a  otočíme  chlieb  ešte  na  druhú  stranu.

Keď  máte  radi  riedky  žĺtok stačí  vám  na  opečenie  pár  sekúnd..

francúzsky toast

Ochutíme  soľou, pekne  dozdobíme   a  hor  sa  za  miláčikom  do  postieľky.))

lFQzSSqkaFM

 

 

 

 

francúzsky toast

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...