Francúzske kuracie prsia

Kuchyňa:
Chod: ,
Náročnosť:
Francúzse  kuracie  prsia
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 0m
  • Varenie: 0m
  • Hotové Za: 0m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • Kuracie prsia 4 ks
  • Olivový olej 5 lyžíc
  • Cibľa 1 ks
  • Cesnak 2 strúčky
  • 200g cherry paradajok
  • 150 g mrazeného hrášku
  • 1 kurací bujón
  • bazalka
  • petržlenová vňať
  • Bobkový list
  • mleté čierne korenie
  • 150 g ryže

Postup prípravy

1. Krok

Okorenené a osolené kuracie prsia si zprudka opečieme na rozohriatom olivovom oleji.

2. Krok

Prsia vyberieme z výpeku a ďalej na ňom orestujeme nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak. Prihodíme hášok.zalejeme šálkou vody a pridáme bujón.

3. Krok

Tuto zeleninovú zmes zaypeme 150 g ryže a dusíme 10 minút prikryté.

4. Krok

K hotovej ryži pridáme paradajky bazalku a nadekorujeme prsia..prizdobíme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?