Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Francúzske kuracie prsia

Kuchyňa:
Chod: ,
Náročnosť:
Francúzse  kuracie  prsia
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min
reklama:

Suroviny

  • Kuracie prsia 4 ks
  • Olivový olej 5 lyžíc
  • Cibľa 1 ks
  • Cesnak 2 strúčky
  • 200g cherry paradajok
  • 150 g mrazeného hrášku
  • 1 kurací bujón
  • bazalka
  • petržlenová vňať
  • Bobkový list
  • mleté čierne korenie
  • 150 g ryže

Postup prípravy

1. Krok

Okorenené a osolené kuracie prsia si zprudka opečieme na rozohriatom olivovom oleji.

2. Krok

Prsia vyberieme z výpeku a ďalej na ňom orestujeme nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak. Prihodíme hášok.zalejeme šálkou vody a pridáme bujón.

3. Krok

Tuto zeleninovú zmes zaypeme 150 g ryže a dusíme 10 minút prikryté.

4. Krok

K hotovej ryži pridáme paradajky bazalku a nadekorujeme prsia..prizdobíme nasekanou petržlenovou vňaťou.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...