reklama:

Francuzky krémeš

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Fotografia1503
  • Kusov: 1
  • Porcií: 30
  • Čas Prípravy: 25m
  • Varenie: 25m
  • Hotové Za: 50m
reklama:
reklama:

Dala som túto snímku,aby bolo vidno,ako sa dá pomôcť s BB keksíkmi pri tomto krémeši

Suroviny

  • 1 lístkové cesto
  • 1l mlieka
  • 3 zlaté klasy
  • 3 žĺtky
  • 3 bielky
  • 100g práškový cukor
  • 3 bal BB keks
  • 200g várová čokoláda
  • 100g iva,cera/tuk/
  • 100g bielej čokolády
  • 1l profi šľahačky creme patiserie

Postup prípravy

1. Krok

Lístkové cesto vyvaľkáme a upečieme na opaku plechu,zatiaľ kým sa pečie ,tak si uvaríme .zlaté klasy so žĺtkami v 1 l. mlieka aj s 100g cukru na hustú kašu za stáleho miešania vychladíme ,vyšľaháme bielky a z ľahka zamiešame do masy...

2. Krok

Natrieme na lístkový plát,vyšľaháme šľahačku a tú nanesieme na krém a dobre zrovnáme...

3. Krok

Obe čokolády si rozpustíme a polejeme BB keksy , z jednej strany, do každého kvapneme bielu čokoládu a špáratkom urobíme vzor do hviezdičky a necháme stuhnúť,potom poukládáme na krémeš, aby sa nám to dobre krájalo viď.foto

4. Krok

A je hotovo,dobrú chuť

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?