Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Filet z lososa s parmezánovou krustou

Kuchyňa:
Náročnosť:
Filet z lososa
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 30m
  • Hotové Za: 40m
reklama:

Suroviny

  • 500 g filet z lososa
  • 1 lyžica masla
  • 50 g cibule
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 200 g majonézy
  • 1 citrón
  • 100 ml mlieka
  • 250 g parmezánu
  • 150 g mandľových vločiek

Postup prípravy

1. Krok

Predhrejeme si rúru na 175°C ..Pekáč si vymastíme maslom a nastrúhame si do misky citrónovú kôru pretlačíme si cesnak a nasekáme na drobúčko cibuľku.Premiešame s majonézou a dochutíme citrónovou šťavou.

2. Krok

Filet z lososa si nakrájame na porcie a každú z nich si nachviľu namočíme do mlieka a potom obalíme v majonézovej zmesi .Nakoniec pováľame v strúhanom parmezáne a položíme na pekáč..

3. Krok

Plátky ukladáme vedľa seba kožou dole a na záver ešte posypeme zostávajúcim parmezánom a mandľovými vločkami.

4. Krok

Pečieme do chrumkava , asi 30 minút v rúre..Podávame ihneď po vybratí z rúry..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy: ,
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...