Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Fazuľa s párkom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Fazuľa s párkom
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 45min
reklama:

Suroviny

  • 1 hrnček červenej fazule
  • 1 cibuľa
  • 2 párky alebo pikantná klobáska
  • 1 šálka lúpaných paradajok
  • 3 strúčiky cesnaku
  • soľ a korenie
  • 2 chilli papričky
  • 1 lyžička sladkej mletej papriky
  • olej

Postup prípravy

1. Krok

Fazuľu namočte deň vopred a potom ju uvarte domäkka. Na oleji orestujte nadrobno nakrájanú cibuľu a po chvíli pridajte na plátky nakrájaný cesnak. Ešte chvíľu opekajte, potom všetko zasypte paprikou a nechajte prevoňať. Do tohto základu pridajte lúpané paradajky, osoľte, okoreňte a moment povarte. Potom pridajte nakrájané párky alebo klobásu, nasekané chilli papričky a varte na miernom ohni ďalších desať minút. Nakoniec vmiešajte odkvapkanú fazuľu, prehrejte a stiahnite z ohňa.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...