Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Fantastické chrumkavé zemiakové krokety so syrom

Kuchyňa:
Náročnosť:
Zemiakové krokety
  • Kusov: 20
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 5m
  • Hotové Za: 15m
reklama:

Suroviny

  • 1 kg zemiakovej kaše
  • 50 g masla
  • 1 malú cibulu
  • 2 žĺtky
  • 50 g ementálu
  • hladkú múku
  • vajcia
  • strúhanku ( na obalovanie)
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • muškátový oriešok
  • olej

Postup prípravy

1. Krok

Na krokety môžeme použiť zemiakovú kašu ktorá nám zostala,alebo si v šupke uvaríme zemiaky,a tie ešte teplé prelisujeme.Pridáme ešte maslo a muškátový oriešok.

2. Krok

Na masle opražíme cibulku a primiešame ju ku kaši. Pridáme žĺtky najemno nastrúhaný ementál . Podľa chuti osolíme a okoreníme.premiešame. Ak máte radi môžete pridať najemno nasekanú pažítku alebo petržlenovú vňaťku.

3. Krok

Z kaše mokrými rukami formujeme krokety.

4. Krok

Obalíme v trojobale a vyprážame na rozpálenom oleji.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy: ,
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...