reklama:

Fánky našej mamky

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Fotografia0747
  • Kusov: 20
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 25m
  • Hotové Za: 40m
reklama:
reklama:

nielen  na  fašiangy

Suroviny

  • 300g múka hladká
  • cukor vanilkový
  • 4pl smotana kyslá
  • 1/2bal prášok do pečiva
  • štipka soľ
  • 4ks žĺtky
  • 3pl rum
  • olej
  • 2dl olej na vypr.
  • na obalenie cukor práškový

Postup prípravy

1. Krok

Z múky ,žĺtkov,smotany,rumu,prášku do pečiva a špetky soli urobíme vláčne cesto až by bolo veľmi husté pridáme smotany a necháme odstáť 2-3 hodiny,potom ešte premiesime a vyvaľkáme...

2. Krok

rozkrájame na štvorce v ktorých strede urobíme otvor...tento otvor použijeme na prevlečenie jedného rožka ,vypražené obalíme v cukre/vanilkový+ práškový/ a môžeme podávať,,Dobrú chuť!

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?