Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Fánky našej mamky

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Fotografia0747
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 20
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 300g múka hladká
  • cukor vanilkový
  • 4pl smotana kyslá
  • 1/2bal prášok do pečiva
  • štipka soľ
  • 4ks žĺtky
  • 3pl rum
  • olej
  • 2dl olej na vypr.
  • na obalenie cukor práškový

Postup prípravy

1. Krok

Z múky ,žĺtkov,smotany,rumu,prášku do pečiva a špetky soli urobíme vláčne cesto až by bolo veľmi husté pridáme smotany a necháme odstáť 2-3 hodiny,potom ešte premiesime a vyvaľkáme...

2. Krok

rozkrájame na štvorce v ktorých strede urobíme otvor...tento otvor použijeme na prevlečenie jedného rožka ,vypražené obalíme v cukre/vanilkový+ práškový/ a môžeme podávať,,Dobrú chuť!

nielen  na  fašiangy

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...