Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Džem z kiwi a egrešov

Kuchyňa:
Náročnosť:
Džem z kiwi a egrešov
  • Kusov: 10
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 1:30 hod
reklama:

Suroviny

  • 750 g egrešov
  • 600 g kiwi
  • 4 lyžice citrónovej šťavy
  • 500 g cukru
  • 1 lyžica citrónovej kôry

Postup prípravy

1. Krok

Kivi olúpeme, nakrájame pozdĺžne na štyri kusy, a potom - na tenké plátky. Egreše umyjeme a odstránime stopku a suché kvetenstvo..

2. Krok

Teraz si nastúhame citrónovú kôru , a potom z citrónov vytlačíme šťavu.Egreše zmixujeme a potom pretrieme cez sitko aby sme sa zbavili semienok..To isté môžete urobiť aj s kiwi , ale poväčšine ľudí ich semienka nevadia..

3. Krok

Zmiešame pyré z egrešov a z kiwi, pridáme cukor a citrónovú šťavu aj kôru a dáme do hrnca rozvariť..

4. Krok

Varíme kým sa objem nezníži na polovicu a džem nám nezhustne.Potom plníme do pohárikov ešte horúci, zavíčkujeme a otočíme hore dnom..Necháme takto úplne vychladnúť..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...