Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Dvojfarebné žemle

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Snímek 3428
  • Kusov: 6
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 30m
  • Varenie: 30m
  • Hotové Za: 60m
reklama:

Suroviny

  • 250g múka hladká T650
  • 2pl olej
  • 200ml vlažná voda
  • 1/2kocky čerstvé droždie
  • štipka cukor
  • 1/2čl soľ
  • cviklová šťava

Postup prípravy

1. Krok

Zamiesime si dve cestá jedno s vodou a druhé so šťavou z cvikle a dáme nakysnúť..potom si cesto dáme na dosku a krájame na rovnakú veľkosť

2. Krok

ak robíme to ho viac,tak cesto rozvaľkáme a pokrájame na štvorce a do každého dáme guľku ružového cesta a urobíme žemličku,je som toho nemala veľa,tak som mohla striedať,raz som zabalila do bieleho ružové a zas opačne do ružového biele...a vždy to vrchné cesto zo 4strán nastrihneme

3. Krok

poukladala som,na plech a nechala podkysnúť a potom som ich dala piecť,Dobrú chuť!

chutné  chlebové žemličky..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...