Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Dvojfarebná bábovka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Babovka
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 45min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 45min

nesmie chýbať na nedeľnom stole

reklama:

Suroviny

  • 230 g polohrúbej múky
  • 230 g práškového cukru
  • 3 vajcia
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • hrozienka
  • 1 prášok do pečiva
  • 2 dcl oleja
  • 2 dcl mlieka
  • 3PL kakaa
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Žĺtka a cukor vymiešam, pridám olej mlieko zamiešam pridám múku a kypriaci prášok a nakoniec pridám sneh.

2. Krok

Vylejem do formy na bábovku, ktorú som si predtým vymastila a vysypala strúhankou.Do druhého cesta si vmiešam kakao pridám hrozienka a vylejem rovnomerne do cesta.

3. Krok

Pečiem asi 45 minút na 190 °C.Po upečeny bábovky môžete poliať čokoládou a posypať práškovým cukrom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

12869 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.