Dusené Hokkaidó s paradajkami

Náročnosť:
P1040896 LOGO
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 20m
  • Hotové Za: 40m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • tekvica Hokkaidó
  • 3-4 paradajky
  • 1 šalotka
  • 1 ČL kurkumy
  • petržlenová vňať
  • 2-3 lístky mäty
  • soľ
  • mleté čierne korenie

Postup prípravy

1. Krok

tekvicu hokkaidó, alebo inú maslovú tekvicu pokrájame na kocky, paradajky sparíme horúcou vodou, ošúpeme a nakrájame na kocky, šalotku, alebo bielu cibuľu nasekáme nadrobno

2. Krok

cibuľu osmahneme na oleji, pridáme paradajky, tekvicu, natrhanú petržlenovú vňať a mätové lístky, chvíľu popražíme potom poprášime kurkumou, osolíme, okoreníme, podlejeme troškou vody (asi 1 dl) a na miernom ohni dusíme asi 20 min. podľa množstva

3. Krok

podávame s chlebom alebo bagetou, ale môžeme podávať aj ak prílohu k mäsu

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?