Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Dukáty

Kuchyňa:
Náročnosť:
Dukaty
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 26
  • Porcií: 13
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 250 g hladkej múky
  • 1/2 prášku do pečiva
  • 100 g práškového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 vajce
  • 1 lyžica mlieka
  • 150 g masla
  • Krém:
  • 100 g masla
  • 50 g cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 2 lyžice kakaa
  • 1 lyžica rumu

Postup prípravy

1. Krok

Z pripravených surovín umieste hladké cesto.vyvaľkajte na hrúbku 0,5 cm a potom okrúhlou formičkou vykrajujte kolieska.Tie rozkladajte na plech vyložený s papierom na pečenie.

2. Krok

Pečieme 10 minút pri teplote 200°C.

3. Krok

Príprava krému: Maslo vymiešame s práškovým cukrom do peny potom pridáme vanilkový cukor a kakao spolu s lyžicou rumu.Krémom zliepame vždy dve kolieska k sebe.Pred dokončením polovicu koláčika namáčame do čokoládovej polevy.100 g čokolády a plátok masla...

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...