Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

„Duet“ s kokosovým krémom

Kuchyňa:
Náročnosť:
"Duet" s kokosovým krémom
7
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 15
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • Bledá piškóta:
  • 4 vajcia
  • 120 g práškového cukru
  • 8 lyžíc studenej vody
  • 150 g polohrubej múky
  • 1/2 balíka prášku do pečiva
  • Tmavá piškóta:
  • 4 vajcia
  • 120 g práškového cukru
  • 8 lyžíc vody
  • 120 g polohrubej múky
  • 30 g kakaa
  • 1/2 balíka prášku do pečiva
  • Kokosový krém:
  • 450 ml mlieka
  • 4 lyžice detskej krupice
  • 200 g cukru
  • 200 g masla
  • 1 vanilkový cukor
  • 150 g kokosu
  • sirup:
  • 250 ml mlieka
  • rum podľa chuti
  • 100 g cukru

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si vyšľaháme bielka ..Pridáme k nim cukor a vyšľaháme do peny..Pridáme žĺtka jeden po druhom a potom malé množstvo vody..Nakoniec vmiešame múku zmiešanú s práškom do pečiva.

2. Krok

Plech si vyložíme s papierom na pečenie 25 x 35 a vylejeme naň cesto.Pečieme vo vyhriatej rúre na 170°C 25 - 30 minút. Skontrólujeme špáradlom.

3. Krok

Tmavú piškótu pripravíme tak ako bledú len s tým, že k múke s práškom do pečiva primiešame aj kakao..

4. Krok

Dáme si variť mlieko.Keď sa začne variť prisypeme krupicu a uvaríme hustú kašu.Odstavíme.Pridáme cukor a maslo a premiešame kým sa maslo nerozpustí.Pridáme aj vanilkový cukor a kokos a necháme vychladnúť.

5. Krok

Piškóty pokropíme sirupom ktorý si pripravíme rozpustením cukru v mlieku ..a potrieme tmavú piškótu kokosovým krémom prikryjeme bledou piškótou, a necháme aspoň 2 hodiny odpočívať.Posypeme pred podávaním práškovým cukrom zmiešaným s vanilkovým cukrom..

Dsc_0415.jpgDsc_0419 1.jpgDsc_0416 1.jpgDsc_0417.jpgDsc_0418.jpgDsc_0421.jpg

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre grilovačka Hlavné jedlá Krémy a plnky Nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera Zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Web obsahuje cookies. Prevádzkovateľ webu nezbiera žiadne osobné údaje, ak nie ste registrovaný. Web obsahuje prvky tretích strán. Viac k: Ochrana osobných údajov a cookies