Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Drožďová nátierka

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Drozdova.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Zdroj : Prostři.cz
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 6 vajec
  • 1 menšia cibuľa
  • 1 jarná cibuľka
  • 1 kocka droždia
  • 2 lyžice oleja
  • mleté čierne korenie a soľ
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Ošúpanú cibuľu nakrájajte najemno a jarnú cibuľku na kolieska.

2. Krok

Cibuľu orestujte na rozpálenom oleji. Do sklovita, pridajte rozdrobené droždie a pri strednej teplote je rozohrejte a miešajte, kým nezhustne.

3. Krok

Akonáhle začne droždie tmavnúť, pridajte kolieska cibuľky a rozšľahané vajcia. Osoľte, okoreňte a miešajte, kým sa vajcia nezrazia. Nátierku môžete podávať teplú aj studenú a ozdobiť ju podľa chuti čerstvými bylinkami a zeleninou.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1108 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.