Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Drobeničkový koláč

Kuchyňa:
Náročnosť:
Drobeničkový
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 24
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • 400 g hladkej múky
  • 7 ml oleja
  • 150 ml mlieka
  • 1/2 balíčka prášku do pečiva
  • 1 vajce
  • štipka soli
  • jedna kocka droždia
  • cukor podľa chuti
  • ovocie
  • drobenička:
  • hrubá múka
  • maslo
  • práškový cukor

Postup prípravy

1. Krok

Z mlieka, cukru a droždia pripravíme kvások. Múku zmiešame s olejom, vajcom, soľou a pridáme ku hotovému kvásku.

2. Krok

Dôkladne premiešame a vypracujeme hladké cesto. Cesto nemusíme nechať vykysnúť, ale môžeme hneď piecť. Vyvaľkáme ho na vymastený plech, posypeme ovocím a drobeničkou.

3. Krok

Pečieme vo vyhriatej rúre. Drobeničku pripravíme zmiešaním hrubej múky, práškového cukru a masla.

Jana Tomášiková – autor  receptu

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...