Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Dráčikov dych

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Screenshot_20
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 35min
  • Hotové Za: 45min

Niečo pikantné..

reklama:

Suroviny

  • 300ml pivo svetlé
  • 600g br.plece
  • 1/2dl olej
  • 2dl kápia sterilizovaná
  • 2-3ks chilli papričky
  • 1 malá cibuľa
  • 1 konzerva hrášku
  • petržlenová vňať
  • cherry paradajky
  • soľ,biele korenie, domáca vegeta/podľa vl.chuti/
  • 5ks varené veľké zemiaky v šuple
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Mäsko nakrájame na rezančeky a poopekáme na oleji a zhrnieme ho v panvici na jednu stranu, do výpeku dáme cibuľku potom kápiu a hrášok a všetko zmiešame a posypeme koreninami ,pridáme chilly papriku a podlejeme pivom a necháme pomaly odpariť ...

2. Krok

podávame so zemiakmi uvarenými v šupke a pokrájanými na hranolky

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2860 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.