Domáci tvaroh

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Tvaroh
  • Čas Prípravy: 24m
  • Varenie: 0m
  • Hotové Za: 1:10 h
reklama:
reklama:

niet nad domácu výrobu

Suroviny

  • 3 litre kravského mlieka
  • 1 kvapka syridla

Postup prípravy

1. Krok

Mlieko necháme skysnúť pri izbovej teplote po dobu 24 hodín. Po zrazení mlieko postupne zohrievame na 45°C.Za občasného miešania udržiavame túto teplotu 45 minút.

2. Krok

Dám kvapku syridla a nechám postať asi tak 30 min Potom prelejem cez gázu ak nemáte môžete použiť detskú plienku .

3. Krok

Tvaroh nechám v gáze odkvapkať a potom ho dám do foriem vyklopím zabalím do potravinárskej fólie a uložím do chladničky.

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?