Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Domáci pikantný kečup

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Domáci kečup
  • Kusov: 7
  • Porcií: 7
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 25m
  • Hotové Za: 60m
reklama:

Suroviny

  • 24 ks veľkých zrelých paradajok
  • 3 veľké cibule
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 4 bobkové listy
  • 2 - 3 lyžice soli
  • 50 g kryštálového cukru
  • 8 klinčekov
  • 1 lyžica mletej papriky
  • 75 ml vínneho octu

Postup prípravy

1. Krok

Paradajky umyjeme a vyrežeme stopkové lôžko.Potom pokrájame na menšie kúsky.Cibuľu cesnak očistíme a pokrájame nadrobno.

2. Krok

Do hrnca dáme pokrájané paradajky ,cibuľu a cesnak, bobkové listy,soľ a cukor.klinčeky mletú papriku a ocot.Pomaly privedieme k varu a v odokrytom hrnci varíme na strednom ohni asi 30 minút.Často miešame.Hotová zmes by mala mať polohustú konzistenciu.

3. Krok

Precedíme cez sitko a plníme do sterilizovaných fliaš. Fľašu ihneď uzavrieme a ešte na 10 minút dáme starilizovať aby nám chytili víčka..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...