Druhy Receptu:
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Domáci kečup

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Rajciny.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 5
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 1:20 hod
reklama:

Suroviny

  • 2,5 kg rajčín
  • 3 stredne veľké cibule
  • 60 - 80 g hnedého cukru
  • 100 ml octu
  • 5 zrniečok celého čierneho korenia
  • 5 zrniečok nového korenia
  • 5 klinčekov
  • 1 tyčinka škorice
  • 2 lyžičky soli
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Nakrájajte paradajky n väčšie kusy , takisto pokrájajte cibuľu.Všetko dajte do hrnca z hrubým dnom.Prikryte pokrievkou a rozvarte..Potom plameň stíšte a varte cca 40 minút.Výslednú zmes zmixujte a pretrite cez jemné sitko.

2. Krok

Zmes vráťte do hrnca , a pridajte v gáze zabalené koreniny..Pomaly varte kým zmes nezhustne a neodparí sa prebytočná voda.cca 20 - 30 minút.

3. Krok

Pridajte soľ, cukor a ocot a varte ďalších 5-10 minút.

4. Krok

Potom vyberte gázu z koreninami , podľa potreby ešte dochuťte a nalievajte do pripravených pohárikov..Uzatvorte víčkami a otočte hore dnom..Poprípade zasterilizujte len tak e vyženiete teplotu na 100°C a necháte v hrnci úplne vychladnúť.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

264 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.