Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Domáce piškóty

Kuchyňa:
Náročnosť:
Bez nazvu 1 1.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 40
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • 5 vajec
  • 125 g polohrubej múky
  • 310 g práškového cukru

Postup prípravy

1. Krok

vajcia si oddelíme žĺtka od bielkov.Najskôr si vyšľaháme žĺtka so 100 g práškového cukru.Šľaháme do bielej peny.Zvlášť si vyšľaháme bielka s ostatným cukrom do snehu.

2. Krok

Do vyšľahaným žĺtok pridáme vyšľahané bielka.Vmiešame ich na 3 x drevenou vareškou odspodu nahor.Takisto vmiešame preosiatu múku.

3. Krok

Vzniknuté cesto dáme do cukrárskeho vrecka s rovnou špičkou a na plech vyložený s papierom na pečenie striekame piškóty.CCa 10 cm.Cesto by malo byť tak husté aby držalo svoj tvar.-

4. Krok

pred pečením posypeme piškóty zľahka práškovým cukrom a pečieme ich v predhriatej rúre pri 200°C 10 -15 minút.-

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...